Thesis laten drukken

Thesis laten drukken

De laatste loodjes. Nog een paar zaken regelen en uw promotie is afgerond. De laatste stappen bevatten wel een hoop regelwerk. De eerste en een van de belangrijkste stappen is uw thesis laten drukken. Vervolgens zal u een zaal moeten regelen, een datum moeten prikken en uw verdediging moeten voeren. Ook zal u natuurlijk dan de festiviteiten die na uw verdediging komen moeten organiseren. Al met al is dit een hoop werk. De eerste stap, uw thesis laten drukken, klinkt als een ingewikkelde. U zal een partner moeten vinden die niet te duur is, die een mooi eind resultaat levert en ook nog eens discreet met uw gegevens omgaat. Gelukkig is die partner snel gevonden in Ipskamp Printing.

Uw thesis laten drukken door Ipskamp Printing

thesis afdrukkenWanneer u informatie zoekt om uw thesis te laten drukken, dan komt u gelukkig al snel terecht bij Ipskamp Printing. Ipskamp Printing heeft al ruim 35 jaar ervaring in het drukken van wetenschappelijke publicaties en wij drukken dan ook ruim 1000 van deze publicaties per jaar. Dit doen wij natuurlijk met de grootst mogelijke zorg, aandacht en discretie. U focust op de inhoud van uw thesis en wij zorgen ervoor dat uw proefschrift gedrukt wordt.

Technieken om uw thesis te laten drukken

Ipskamp Printing biedt 3 druktechnieken aan, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Om een thesis te laten drukken is de offset techniek over het algemeen niet interessant. De opstartprijs van het drukproces met deze methode ligt te hoog om dit te compenseren met de oplage van uw proefschrift. De andere 2 technieken om uw thesis te laten drukken zijn de Premium Print en de Premium Plus Print. Er zitten kleine verschillen in deze twee technieken, en ze geven beide een prachtig resultaat. Neem contact op met Ipskamp Printing om informatie in te winnen over deze technieken. U kan eenvoudig uw thesis laten drukken door Ipskamp Printing, dan houdt u tijd over voor de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.