Soorten schuttingen voor uw tuin

Soorten schuttingen voor uw tuin

Het hovenier- en bestratingsbedrijf Damhuis uit het Overijsselse Losser is specialist op het gebied van tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Jack Damhuis richtte het bedrijf in 2006 op. Vele tuinen zijn ondertussen door hem en zijn team aangelegd en onderhouden. Niet uitsluitend complete tuinen, maar ook vlonderbouw en het herstellen van beschoeiing behoren tot onze werkzaamheden.

Voor het afschermen of beschutten heeft u de keus uit verschillende soorten schuttingen voor uw tuin. Daarnaast is het snoeien of rooien van bomen en struiken mogelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos als we spreken over soorten schuttingen voor uw tuin.

Degelijke soorten schuttingen voor uw tuin

TuinschuttingAls u alleen een schutting wilt laten plaatsen of een oude wilt laten vervangen, hebben we fraaie en degelijke soorten schuttingen voor uw tuin beschikbaar. Voordat we aan het werk gaan, worden de mogelijkheden geïnventariseerd. Daarna beslist u wat volgens u de meest geschikte optie is. Natuurlijk staan wij graag bij met advies als u het lastig vindt om een keus te maken. Wat uw keus ook worden mag, wij staan garant voor kennis en kwaliteit.

Er zijn soorten schuttingen voor uw tuin in overvloed, deze worden professioneel en met zo weinig mogelijk overlast geplaatst. Soms is beplanting een mooi alternatief voor een afscheiding van hout of andere materialen. Laat het hout impregneren om onderhoud tot een minimum te beperken. Zelf schilderen kan natuurlijk ook. Voor een schappelijke prijs plaatsen we een reeks aan soorten schuttingen voor uw tuin. We doen dit vakkundig en het is binnen een dag allemaal weer klaar en opgeruimd.

Uw groene partner

Damhuis is uw groene partner voor al het natuurschoon dat groeit en bloeit rondom uw huis. Ter bescherming van dit alles zijn alle soorten schuttingen voor uw tuin geschikt. Onze medewerkers zijn uitstekend geoefend in hun ambacht. Zij kunnen alle soorten schuttingen voor uw tuin in elkaar zetten.