Rijlessen in Breda

Rijlessen in Breda

Bij Rijschool Geslaagd kan iedereen rijlessen in Breda volgen. Wij bieden rijopleidingen op maat, ook als je last van heb van bijvoorbeeld rij- of faalangst. Tijdens je rijlessen in Breda les je met een vaste instructeur, waar door jou vorderingen goed bijgehouden kunnen worden. Onze rijlessen in Breda zijn dankzij onze ervaren instructeurs naast leuk ook erg leerzaam. Wij bieden zekerheid en kwaliteit, tegen een goede prijs. Rijschool Geslaagd begeleidt je door de persoonlijke aanpak vlot naar je rijbewijs.

Complete rijopleiding

Rijlessen in BredaNaast praktijklessen kun je bij Rijschool Geslaagd ook terecht voor een theorieopleiding. Deze duurt één dag en wordt afgesloten met een theorie-examen bij het CBR. Wij bieden vier verschillende pakketten aan. Daar zitten rijlessen in Breda in en een praktijkexamen. Bij de twee uitgebreidste pakketten zit ook de tussentijdse toets er bij in. Naast deze aantrekkelijk geprijsde pakketten bieden wij ook nog een actiepakket aan. Uiteraard bieden wij ook losse rijlessen in Breda aan. Je pakket kun je uitbreiden met de eerder genoemde theoriecursus. Alle rijlessen in Breda rijd je in het nieuwste model Volkswagen Golf. Tijdens een vrijblijvende proefles kun je kijken of onze lesmethode bij je past. Je krijgt daarnaast advies op maat en een kostenindicatie van jou rijopleiding.

Snel je rijbewijs op zak met Rijschool Geslaagd

Tegenwoordig mag je al beginnen met rijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Wil je meteen beginnen met je rijlessen in Breda, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk geen wachttijd. De rijlessen zijn zeer flexibel in te plannen, om je school- of werktijden heen. Onze persoonlijk aanpak en flexibele instelling bieden jou de mogelijkheid om dat felbegeerde rijbewijs snel op zak te hebben. Voor rijlessen in Breda is Rijschool Geslaagd dus de beste keuze! Schrijf je snel in voor een proefles en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen!