Narrowcasting systeem kopen tips

Narrowcasting systeem tips

Communiceren met je doelgroep kun je met een narrowcasting systeem perfect doen. Niets is zo goed af te stemmen op de beoogde doelgroep als narrow casting. In tegenstelling tot broadcasting namelijk, gebeurt het locaal. De geïmplementeerde software maakt het mogelijk speciale afspeellijsten samen te stellen, zodat je voor ieder publiek de juiste informatie of promotie af kunt spelen. Het kan zijn dat het om informatie gaat, zoals openingstijden, menu’s, speciale acties of een plattegrond van het gebouw. Je kunt er weerberichten op afspelen, of de laatste nieuwtjes, om de aandacht van je publiek te trekken. Hieronder een aantal tips voor het gebruik van narrowcasting.

Uitstraling

De uitstraling van je locatie heeft nèt dat beetje meer, met behulp van narrowcasting screens. Deze schermen geven een goed verzorgde indruk, de informatie erop kun je op een heel eenvoudige manier actueel houden, en de kwaliteit van het beeld is goed. Narrowcasting screens zijn gemaakt om 24/7 uit te zenden, in een hoge beeldkwaliteit. Laat je niet verleiden een paar goedkope computerschermpjes te plaatsen. Of, nog erger, televisieschermen. Deze zij n er namelijk niet voor gemaakt om de hele dag te branden, en de kwaliteit van je screen zal dan ook al snel zienderogen achteruit gaan. De aanschafkosten zullen weliswaar wat lager liggen, maar wat heb je daar aan als je de schermen al snel moet vervangen? Dan geef je uiteindelijk veel meer geld uit!

Narrowcasting software en hardware

Let er bij de aanschaf van je narrowcasting screens op dat de software waarmee ze bediend worden, aan je doel beantwoordt. Wil je op meerdere locaties schermen plaatsten, maar alle schermen wel vanaf één centrale plaats bedienen? Zorg dan dat de ondersteunende software van je screens dat mogelijk maakt. En natuurlijk wil je op de éne locatie iets anders af kunnen spelen dan op de andere.

Hardware

NarrowcastingHetzelfde geldt voor je hardware. Wil je een opvallende zuil plaatsen, of een videowand? Zorg dat je een systeem aanschaft, dat beschikt over deze mogelijkheden. Een zuil is ideaal om diverse informatiestromen op te plaatsen en als je goed op wilt vallen is een eyecatcher als een videowand een heel goed hulpmiddel. Ook hier moet je niet bezuinigen op de aanschaf van je hardware. Het is jammer als je goedkoop inkoopt, maar je doel voorbijschiet.

De voornaamste tip is dus: plan goed! Bedenk wat je wilt doen, stel aan de hand van je plannen voorwaarden op, en schaf een systeem aan, dat hieraan beantwoord. En als je ergens over twijfelt: laat je adviseren! Dan zul je nog jaren plezier hebben van je aanschaf.

Narrowcasting display bestellen bij Digisigning