Led bouwlamp kopen

led bouwlamp kopen

Wanneer u een bouwlamp nodig heeft, dan wilt u genoeg licht hebben om bij te werken. Meestal wordt er bij een bouwlamp gebruik gemaakt van een halogeen lamp. Dit heeft als grote nadeel dat de lamp heel erg warm wordt. Dit merkt u weer doordat de ruimte waarin de bouwlamp staat ook erg warm wordt. Dit kan een groot nadeel zijn, zeker wanneer het buiten al warm is en de ruimte waarin u moet werken klein is. Gelukkig is er ook een alternatief. U kan ook ervoor kiezen om een LED bouwlamp te kopen.

De voordelen van een LED bouwlamp

ledverlichtingBouwlampen zijn meestal robuust uitgevoerd om niet snel beschadigd te raken tijdens de werkzaamheden. LED’s zijn uitermate geschikt hiervoor, want ze zijn schokbestendig en gaan bijna niet kapot. Daar komt bij dat LED’s veel efficiĆ«nter omgaan met de energie. Ongeveer 50% van de energie die in een LED bouwlamp gestopt wordt, wordt omgezet in licht. Bij een gloeilamp is dit slechts 10%. Er wordt dus veel minder warmte geproduceerd in een LED bouwlamp. Het nadeel van een LED bouwlamp is, dat deze relatief duur in aanschaf is. Echter verdient dit zichzelf snel terug, doordat er veel minder elektriciteit verbruikt wordt en omdat LEDS praktisch onverwoestbaar zijn. Een LED bouwlamp heeft over het algemeen 50.000 branduren.

Een LED bouwlamp kokpen op het internet

Wanneer u nu besloten heeft om een LED bouwlamp te kopen, dan is het verstandig om goed rond te kijken op het internet naar de mogelijkheden. Dan garandeert u dat u niet te veel gaat betalen voor uw LED bouwlamp. Wanneer u op het internet gaat zoeken naar een LED bouwlamp, dan vindt u gelukkig al snel led-lampen-kopen.nl. Wij bieden kwalitatief goede LED lampen voor eerlijke, scherpe prijzen. Voor al uw LED lampen dus ook bouwlampen kan u bij ons terecht!