Het perfecte windscherm

terrasverwarming

Perfect windschermEen tevreden klant zijn wij met het windscherm van Xterior! Dat bracht mij op het idee om mijn complimenten hier achter te laten. Al 25 jaar run ik samen met mijn familie een eetcafé. In de zomer is het terras natuurlijk erg populair en telkens moeten wij het opnemen tegen de concurrent die op het zelfde plein is gevestigd bij ons in de stad. De klanten komen eerst af op de indruk die zij van de buitenkant krijgen. Hierna willen zij natuurlijk wel lekker beschut kunnen zitten om te genieten van een drankje en een hapje. Onze beschutting gaf teveel tocht omdat deze niet aan elkaar aansloten. Het waren losse schotten met grote kieren. Dit resulteerde in het continue verplaatsen en dat bracht nog wel eens teveel moeite met zich mee.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om eens op zoek te gaan naar een goede vervanging. Een goede vriend gaf de tip om eens op de website van Xterior te kijken.

Een totaal andere uitstraling

Toen ik op de website keek, trof ik zoveel keuze en mogelijkheden aan dat ik direct al wist dat ik hier kon slagen. Uiteindelijk hebben wij een erg mooi en zelfs stormvast windscherm om ons terras staan die volledig aansluit zonder kieren. Als wij toch wat wind door willen laten dan is het enige wat wij hoeven doen een raampje openzetten.

Ons hele terras geeft een erg mooie uitstraling. Netjes en gezellig met ook nog eens een comfortabel gevoel voor de klanten.