Gratis uw auto verkopen

Gratis uw auto verkopen

U heeft nu geld nodig, en om die reden wilt u uw auto verkopen. Nu zijn er verschillende mogelijkheden om van uw auto af te komen, echter niet veel manieren om dat heel snel te doen. U kan uw auto verkopen door brief achter uw raam te hangen met te koop en uw telefoonnummer, maar dan kan het ontzettend lang duren voordat uw auto verkocht is. Ook zou u uw auto naar de sloop kunnen brengen. Meestal krijgt u dan direct de waarde van het gewicht van uw auto in schroot. Dit is niet bepaald een eerlijk bedrag. Gelukkig zijn er ook alternatieven.

Uw auto verkopen via het internet

Uw auto gratis verkopenOm uw auto eenvoudig te verkopen is het tegenwoordig heel eenvoudig om uw auto aan te bieden op het internet. U kan dit via een veilingwebsite zoals marktplaats of ebay doen, of via een advertentiesite. Ook kan u er voor kiezen om uw auto te verkopen aan een auto opkoper. Over het algemeen is het niet gratis of zelfs goedkoop om uw auto te verkopen via een van de veilingwebsites of via een van de advertentiewebsites. Deze websites draaien op de provisie van het verkopen van uw product en zullen over het algemeen een deel van uw verkoopprijs willen hebben voor de service die zij verleend hebben.

Uw auto verkopen aan een auto opkoopbedrijf

U kan er ook voor kiezen om uw auto te verkopen aan een auto opkoopbedrijf. Deze bedrijven bieden direct geld voor uw auto zonder poespas. Het gaat bij deze bedrijven alleen om uw auto, en de staat waarin deze verkeerd. Natuurlijk stellen ze wel wat eisen maar, zeker als een dergelijke bedrijf RDW erkend is, dat is ook logisch. Zo zal u het volledige kentekenbewijs en uw identiteitsbewijs moeten tonen. Wilt u uw auto verkopen via internet? Biedt dan uw auto aan bij Nu Auto Verkopen. Wij bieden u direct een marktconforme prijs voor uw auto en regelen bij de verkoop direct een RDW-vrijwaring zodat u met geld op zak, zonder zorgen naar huis kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.