Gelukspoppetjes kopen

Gelukspoppetjes kopen

Wanneer u op zoek bent naar een kleinigheidje waarbij de gedachte belangrijker is dan het daadwerkelijke cadeau, dan doet u er goed aan om eens te overwegen om gelukspoppetjes te kopen. Een gelukspoppetje is een klein poppetje meestal met een lus die u aan een sleutelhanger, kaartje of tas of iets dergelijks kan hangen. Zodat degene die uw kleinigheid ontvangt deze altijd bij zich kan dragen. Zo draagt diegene altijd een talisman bij zich die geluk brengt.

De geschiedenis van de gelukspoppetjes kopen

GelukspoppetjesGelukspoppetjes komen eigenlijk uit alle culturen. De Chinese, Japanse en Zuid-Amerikaanse gelukspoppetjes zijn het meest bekend. Zo kan u eenvoudig Chinese gelukspoppetjes kopen bij LuckyTouch. Gelukschinebrengers uit Europa zijn natuurlijk ook bekend, denk bijvoorbeeld aan de klavertjes vier, hoefijzers en bezige bijtjes. Alle geluksbrengers hebben hun eigen betekenis. Kies er daarom voor om de geluksdragers of gelukspoppetjes te kopen die bij uw gedachte passen.

Worrydolls, wanneer u een ander type gelukspoppetjes kopen wilt

Wanneer iemand ziek is, of veel zorgen heeft, dan wilt u deze persoon graag een hart onder de riem steken. U kan dan willekeurige gelukspoppetjes kopen, maar ook u kan u er voor kiezen om een of meerdere Worrydolls te kopen. Worrydolls zijn gelukspoppetjes uit Guatamala die de zorgen van iemand overnemen. Dit wordt gedaan door met de Worrydoll te praten en om deze onder het kussen te leggen voor het slapen gaan. De Worrydoll neemt dan het piekeren over zorgen over en degene die het cadeau ontvangt kan dan een nacht rustig slapen. Wilt u meer informatie over Worrydolls of wilt u Worrydolls of gelukspoppetjes kopen? Kijk dan rond in de webwinkel van LuckyTouch. Wij verkopen diverse geluksbrengers, dus ook de gelukspoppetjes waar u naar op zoek bent. Mocht u een grote hoeveelheid gelukspoppetjes kopen bij LuckyTouch, dan zal u zien dat de kortingen snel op kunnen lopen. Bij 100 stuks kan de korting al oplopen tot 25%!