ERP software in de cloud

ERP software cloud

U wilt professioneler aan de slag gaan met uw bedrijf. En u bent op zoek naar een software pakket wat dit kan verbeteren. Eigenlijk bent u opzoek naar een pakket waarin u uw boekhouding kan stroomlijnen, die real-time bijgehouden wordt, en waar direct actie uit ondernomen kan worden. Zo wil u niet meer hebben dat een werknemer bij u komt met de opmerking dat een van de materialen op is. Dit zou betekenen dat u dat materiaal moet bestellen, de bezorging van dit materiaal kost over het algemeen een dag of meerdere dagen. En u moet uw werknemer aan een andere klus zetten terwijl u eigenlijk vertraging oploopt. Gelukkig is er een oplossing voor u. U kan een ERP software pakket laten implementeren.

ERP software laten implementeren

ERP softwareWanneer u overweegt om een ERP software pakket te laten implementeren, dan is het verstandig om met een expert rond de tafel te gaan en de mogelijkheden te bespreken. ERP software is een modulair pakket waarin u precies een pakket op maat kan samenstellen. ABC E Business is een dergelijke expert in ERP software. Het is dus verstandig om contact te leggen met ABC E Business. Dan kunnen wij u vrijblijvend van advies voorzien.

Waarom in de cloud werken met ERP software?

ABC E Business is een voorstander van ERP software in de cloud. Dit omdat de cloud verschillende belangrijke voordelen met zich mee brengt. In onze ogen is er één nadeel en dat is direct een van de grootste voordelen. U moet toegang hebben tot het internet om binnen uw ERP software pakket te werken. Echter dit betekent ook dat waar u ook bent, zo lang u toegang hebt tot internet kan u in uw ERP software pakket werken. Een ander voordeel is dat de server een aantal zaken voor u regelt. Zo wordt uw database altijd up-to-date gehouden, zowel in software als in mutaties. En zorgt de server ervoor dat uw data altijd goed geback-upped is. U kan dus niet zomaar data verliezen door dat er een harde schijf kapot gaat.