Auto exporteren kosten

Auto exporteren kosten

GlobalCar heeft vijfentwintig jaar ervaring en kan u zodoende alles vertellen over auto exporteren kosten. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf en kunnen u helpen bij het volledig en succesvol exporteren van uw auto. De medewerkers bij vestigingen in Oud-Beijerland en Amsterdam hebben de nodige ervaring, dus maakt u zich niet druk over auto exporteren kosten.

Houdt auto exporteren kosten in de hand

Exporteren van auto'sTot de auto exporteren kosten behoren het aanleveren van een uitvoerverklaring en uitvoerkenteken. Hiermee wordt verklaart dat de auto is aangemeld voor export in het Nederlandse kentekenregister. Van u hebben we eerst documenten nodig als het kentekenbewijs. Dit bestaat uit deel I, deel II en deel III, het overschrijvingsbewijs. GlobalCar regelt dat u binnenkort in het bezit van de correcte documentatie in het buitenland kan rijden. Een speciale tijdelijke verzekering is ook van belang gedurende de overgangsperiode. Auto exporteren kosten zijn bij ons in alle gevallen zeer aantrekkelijk. Wij nemen werk en zorgen uit handen en voorkomen fikse boetes die u op kunt lopen als de zaken niet goed geregeld zouden zijn. Onze experts houden alles nauwgezet in de gaten, dus u zal niet verrast worden door hoge auto exporteren kosten. Wij houden de uitgaven voor u in de hand.

De exportprocedure wordt op uw verzoek in gang gezet als u gaat emigreren of als u de auto op de buitenlandse markt verkopen wilt. U gaat een wagen overdragen aan een vriend of familielid buiten Nederland? Wij bieden deskundige hulp.

Uitvoerperiode

De periode waarin u de auto kunt uitvoeren is twee weken vanaf het moment dat de uitvoerverklaring wordt afgegeven. Laat auto exporteren kosten niet onnodig oplopen en gebruik deze periode om het voertuig over de grens te verplaatsen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen wat betreft auto exporteren kosten.