De 3 gaafste activiteiten op Velve-Lindenhof

Activiteiten wijkcentrum

Activiteiten vinden in de wijk Velve-Lindenhof is niet moeilijk. Er wordt veel georganiseerd is deze wijk. De wijk bestaat al lang, hij ontstond al begin vorige eeuw. Het is van oudsher een volkswijk, met veel cultureel-historisch erfgoed. In de jaren 70 ontstond een wijkraad, die nog steeds zeer actief is in de wijk. Dus dat er veel te doen is in deze buurt, spreekt bijna vanzelf.

Wat van al die activiteiten de 3 gaafste zijn, dat is moeilijk uit te kiezen. Veel activiteiten kunnen als “gaaf” bestempeld worden. Rekening houdend met ieders voorkeur, natuurlijk. Voor iemand die graag danst is een “Swing Out Loud” les zeker een topactiviteit. Lekker swingen op jazz muziek in de lindy hop stijl. En voor de kinderen is kinderballet een hele gave activiteit.

Ontmoeten

Het leuke aan activiteiten in een buurthuis is, dat je andere bewoners van de wijk zult ontmoeten. Er is binnenkort een open dag en braderie, waar je de hele wijk kunt ontmoeten!

Ook is er binnenkort een smakelijke lunch met soep en quiche, en ook bij andere activiteiten kun je elkaar natuurlijk ontmoeten. Of het nu is om te sporten, te dansen of muziek te maken, om lekker creatief bezig zijn, of gewoon maar te sjoelen of een kopje koffie te drinken, het gezelligste is dat je het gezamenlijk doet!

Sporten

Verbinden door sportVoor iemand die van sporten houdt, zijn er zeker ook top activiteiten te vinden.  Er is kleutergym voor de kleinsten, of ouder- en kind gym voor allerkleinsten, die samen met hun ouders kunnen komen klauteren of spelen. En ook voor juist de wat ouderen onder ons is er een fijne bewegingsactiviteit, met sportmateriaal en passende muziek.

Voor andere leeftijdsgroepen is er taekwondo en jongerenvoetbal, bewegingsactiviteiten waar zij zich heerlijk uit kunnen leven.

Creativiteit

Voor wie graag creatief bezig is zijn er ook gave activiteiten te vinden. Leuk om te doen is kaarten maken, de crea club of handwerken, waarbij onder de activiteit natuurlijk genoeg tijd is om nieuws uit te wisselen.

Voor wie graag creatief is met zijn stem is er de wekelijkse repetitieavond van het zangkoor.

Wat voor jou de drie gaafste activiteiten zijn,  zul je hopelijk in bovenstaande opsomming kunnen vinden. Of anders is er in het wijkcentrum Lumen genoeg te vinden. Er wordt wekelijks veel georganiseerd, en de wijkraad is ook zeer actief. Dus kijk op de website, of loop er gewoon eens binnen!